Worstmakerij
Onze modern ingerichte worstmakerij is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wekelijks maken wij vele soorten worst en vleeswaren. Wij doen via "De Gildeslager" mee met onverwachte keuringen. Hierbij hebben wij voor diverse producten bekroningen gekregen. Onlangs behaalden wij bij een onverwachtse keuring hoge resultaten voor diverse producten. Zie hier onze oorkondes
Hier een greep uit de vleeswarenspecialiteiten:Kalfsgehakt | Grillworst | Fricandeau |
Gekookte ham | Grillspek | Gegrilde lende |
Achterham | Leverkaas | Bacon |
Runderrookvlees | Gebraden gehakt | Onbijtspek |
Boterhamworst | Cassellerib | Brabantse metworst |
Beenham | Rosbief | Berliner |
Room paté | Ardenner paté | Walnoten paté |
Naast onze vleeswarenspecialiteiten hebben we ook een uitgebreid assortiment aan Brabantse specialiteiten. Deze zijn zeer zeker het proeven waard. Ook deze specialiteiten komen allen uit eigen worstmakerij. Heerlijk voor de lunch of als snack.
Zo hebben wij onder andere:Brabantse plaatham | Balkenbrei |
Brabantse zult | Kaantjes |
Brabantse metworst | Bloedworst |
Naast de lokale specialiteiten hebben we ook een wisselend assortiment buitenlandse vleeswaren.
Wat dacht u bijvoorbeeld van:Parmaham | |
Serranoham | |
Mortadella | |
Truffelsalami | |
Kalkoensalami | |
Pain d'Ardenne |