Slagerij van den Tillaart / Ophuis

Hertog Janplein 17, 5469 BJ Erp | 0413-211593

Specialiteiten

Op deze pagina vind u een overzicht van onze ambachtelijke specialiteiten.

Spaakhammetje
Dit is een heerlijk stukje varkensvlees van circa 250-300 gram met een botje erin. Dit gevacumeerde spaakhammetje hoeft u alleen maar even op te warmen in een pannetje heet water. Lekker voor bij de maaltijd, zoals een stamppot of met aardappels en groenten.

Spare-ribs
In eigen slagerij bereiden wij heerlijke spare-ribs, heerlijk gemarineerd en afgegrild. Onze heerlijk dik bevleesde spare-ribs zijn prima te combineren met rauwkost, stokbrood of een pittige rode saus. De spare-ribs zijn in diverse gewichten te verkrijgen. Alles is eenvoudig op te warmen in de bijgevoegde magnetronzak.

Lamslende
Een gemarineerde lamslende van ongeveer 175 gram. U kunt deze lamslende gewoon bakken net als een biestuk. U bakt deze dus 2 keer 4 minuten om en om in de koekenpan. Heerlijk bij bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes en een heerlijke salade.

Gebraden gehaktbal
Gemaakt van eerste kwaliteit gemengd gehakt en heerlijk van smaak. De gehaktballen zijn gevacumeerd zodat u ze in warm water kunt opwarmen. Heerlijk voor bij de maaltijd of bij de boterham.

Varkenshaas in champignonroomsaus
Met onze varkenshaas in champignonroomsaus haalt u een heerlijk kant-en-klaar product in huis. De varkenshaas kunt u even opwarmen in de magnetron. Heerlijk te combineren met gebakken aardappelen en broccoli.

Broodje gemak
Een lekker gevuld broodje. Het broodje gemak is een gevuld broodje, de vulling bestaat uit een gehaktvulling met een lekkere saus en kaas. Heerlijk als snel te bereiden maaltijd of als tussendoortje.

Bereiding: Het broodje circa 20 minuten afbakken op 180 graden.

Vleeswarenspecialiteiten
Wij bieden u doorlopend nieuwe verrassende vleeswarenspecialiteiten uit binnen- en buitenland. Van gebraden rollade met cranberry's tot pain d'Ardenne. Heerlijk voor op de boterham.

Pizza's
U kunt ook bij ons terecht voor heerlijke pizza's met echte Italiaanse bodem. De pizza's worden gevuld met diverse ingrediënten uit eigen keuken.