Slagerij van den Tillaart / Ophuis

Hertog Janplein 17, 5469 BJ Erp | 0413-211593

Slagerij van den Tillaart in Erp is uitgeroepen tot 'Beste Worstmakerij van Brabant 2018'
Vianen, 15 januari 2018

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari jl. is Slagerij Van Den Tillaart in Erp uitgeroepen tot ‘Beste Worstmakerij van Brabant 2018’. Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig. Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Wim van den Tillaart de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen worstmakerij vinden elk jaar regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van o.a. worsten en vleeswaren.

Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid, malsheid en ambachtelijke kwaliteit van de zelfgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit.

Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. Slagerij Van Den Tillaart heeft de meeste punten behaald in de regio Brabant!

Uitstekende producten

Het maken van de lekkerste eigengemaakte worsten en vleeswaren staat bij Slagerij Van Den Tillaart in Erp hoog in het vaandel. Voor Wim van den Tillaart en zijn team is deze prijs dan ook erg belangrijk. "Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze worstmakerij. Deze prijs is een bekroning op ons werk. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om onze heerlijke producten zelf te komen proeven!"

Beste Worstmakerij van Brabant 2018

Gouden Oorkondes

Omdat wij zijn aangesloten bij "De Gildeslager" worden wij twee maal per jaar verplicht om mee te doen aan diverse keuringen. Waarbij verschillende producten worden gekeurd op onderdelen als ondere andere: smaak, kleur, uitstraling en consistentie.

Bij de laatste keuring zijn diverse producten van ons zijn met GOUD bekroond! Vanzelfsprekend zijn wij erg trots op dit behaalde resultaat, het kenmerkt de uitstekende kwaliteit van onze producten.

Wij ontvingen de gouden oorkondes voor:

  • Gelderse rookworst
  • Balkenbrei
  • Gebraden gehaktballen

  • Kom eens langs en proef zelf onze gouden producten!